Cazare

Pensiunea Emy***

      Despre Oltina,județul Constanța. Localitatea Oltina este situată într-un frumos cadru natural, oferind o superbă panoramă asupra lacului Oltina și a Dunării. În dreptul satului Izvoarele, fluviul Dunărea se desparte în două, lăsând localitatea la dreapta,continuând să curgă prin brațul Epurașu, de unde este alimetat cu apă și limanul fluviatil Oltina cel mai mare lac format din Dunăre de pe teritoriul României.
Preț pe noapte începând de la 100 LEI
Capacitate max. 20 locuri
Restaurant de 40 de locuri

Pensiunea Casa din Bugeac**

     Pensiunea Casa Din Bugeac – ofertă de cazare

Str.Liliacului,Nr.58

Pensiunea Casa Din Bugeac la 31.5 km de Băneasa
Situată în Dobrogea, comuna Bugeac, la 13 km de punctul de trecere Bac – Ostrov, Pensiunea turistică** Casa din Bugeac este plasată într-un cadru mirific, între Dunăre şi Lacul Bugeacului, fiind înconjurată de peisaje deosebite, precum şi de atractive obiective turistice – Mânăstirea Dervent, Mânăstirea şi Peştera Sfântului Andrei…
Preț pe noapte începând de la 60 LEI
Capacitate max. 7 locuri

Pensiunea Albatros**

S.c. Albatros Srl – oferta de cazare

Adresa: Soseau Chiciului, Nr. 7
S.c. Albatros Srl din Călăraşi la 47.8 km de Băneasa
Cazare Complex Turistic Băneasa – prețuri mici și oferte speciale
La 4 km de Călărași, situat pe malul Borcei, afluent al fluviului Dunărea, Complexul Albatros Pod 4 capătă înțelesul cuvântului deosebit într-un loc ferit de agitația orașului și răcorit de umbra unei vegetații generoase. Albatros Podul 4 este un loc ideal pentru turiștii care preferă odihna, recreere și o vacanță într-un spațiu pitoresc, cât și pentru cei în trecere spre alte destinații.

Tarif indisponibil pentru moment
Restaurant de 150 de locuri

Numele unităţii (obligatoriu)

Clasificare

Încarcă foto

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Scurtă descriere